Sveučilišni klub Gradec otvara svim zainteresiranim studentima priliku međusobnog upoznavanja i stvaranja novih prijateljstava s ciljem kvalitetno provedenog vremena uz njihov studij.

Tako na primjer studenti mogu sudjelovati u Leadership akademiji, prisustvovati tjednim predavanjima poznatih i manje poznatih osoba iz svijeta biznisa, politike i znanosti. Studenti mogu pripremati predavanja na teme koje smatraju zanimljivima u društvu. Nadalje studenti su pozvani dobrovoljno pomagati u pučkim kuhinjama, sudjelovati u pripremi kazališnih komada kluba ili primjerice pjevati u studentskoj klapi Gradec i sudjelovati na koncertima.

Nedavno je osnovana Facebook grupa Sveučilišnog kluba Gradec te vas pozivamo da se uključite u nju kako bi pravovremeno bili obaviješteni o svim događanjima u klubu.

Novosti

5. travnja 2019 in Gradec

Kviz općeg znanja Gradec

Prvi kviz općeg znanja Gradec!

Read More
7. ožujka 2019 in Srijeda Druzenje

Vizija čovjeka kroz povijest popularne glazbe

U srijedu, 07.03. održano je predavanje gospodina Branka Miloša, autora knjige “Druga strana rock’n’rolla”.

Read More
27. veljače 2019 in Srijeda Druzenje

PODUZETNIČKA AKADEMIJA – ENTREPRENEURSHIP ACADEMY

Ciljana skupina PODUZETNIČKE AKADEMIJE obuhvaća: Sve osobe koje nose odgovornost u pokretanju, upravljanju, rukovođenju, poduzećem/sektorom/odjelom/projektom i željni su osvježiti svoja znanja o suvremenim tehnikama uspješnog upravljanja poduzećem Sve osobe koje…

Read More
21. veljače 2019 in Srijeda Druzenje

Basic life support – radionica

U srijedu, 20.02. u 20:30 u Gradecu je održana radionica oživljavanja, pod vodstvom voditelja Zavod za intenzivno liječenje KBC-a Zagreb, prof.dr.sc. R. Radonića, dr.med.

Read More