Gradec

Ljeto u KC “Gradec”

By 13. listopada 2015 No Comments

Kulturni centar “Gradec” je i ovo ljeto organizirao i proveo mnoge aktivnosti koji su popratili razni mediji. U nastavku vam donosimo poveznice na vijesti objavljene na drugim web portalima.

logoPočelo je kampom za osnovnoškolce na otoku Šipanu krajem lipnja i početkom srpnja. Kamp nije medijski popraćen izuzev vijesti u tiskanom izdanju “Glasa Koncila”.

Nastavili smo kampom za srednjoškolce u Dramlju, prelijepom mjestu tik do Crikvenice. Srećom, za ovu aktivnost imamo i kratku foto reportažu na: http://narod.hr/hrvatska/foto-kamp-u-dramlju-aktivan-odmor-koji-potice-na-izgradnju-nutarnjeg-zivota-u-katolickoj-vjeri .

Kako smo polagano krenuli prema pravom ljetu, sredinom srpnja je bilo organizirano volontiranje u Vinkovcima i u Gunji za studente. Našim studentima pridružili su se studenti iz Španjolske i Portugala. Više možete saznati na: http://www.glas-slavonije.hr/275054/4/Volonteri-ce-urediti-dvije-skole-i-vrtic i http://www.hrv.hr/vijesti/aktualnosti/item/7538-studenti-iz-spanjolske-i-portugala-volontiraju-u-vinkovcima-i-gunji .

Kulminacija ljeta je bila krajem kolovoza i početkom rujna kada je grupa srednjoškolaca imala devetodnevni izlet u Pirineje na kojem su posjetili i mnoge gradove poput Bologne, Masellesa i Barcelone. Članak možete pročitati ovdje: http://narod.hr/hrvatska/foto-izlet-na-pirineje-koristan-i-sadrzajan-provod-koji-srednjoskolce-usmjerava-da-postanu-odgovorne-i-izgradene-osobe .

Naše se aktivnosti nastavljaju i tijekom jeseni.